• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Platte daken

Voor onze platte daken werken wij met een * SBS elastomeerbitumen roofing van het merk Soprema.   Deze partner heeft zich al 100 jaar bewezen in topkwaliteit.  Een plat dak door ons aangebracht volgens de regels van de kunst heeft een verwachte levensduur van 40 jaar. Ook het inwerken van een lichtkoepel kan hierbij gebeuren en dit zowel in nieuwbouw als renovatie. 

Voor onze waterafvoer werken wij altijd met loden tapgaten van 3mm dikte, deze hebben dezelfde levensduur als uw dak.  Voor de randafwerking  werken wij  met polyester of aluminium dakranden.   Het grote voordeel van een plat dak met deze materialen is dan ook de prijs/ kwaliteit verhouding.

*SBS gemodificeerd bitumen daken.

SBS gemodificeerde bitumen bestaat uit speciale bitumensoorten waaraan de elastomeer kunstof SBS (styreen-butadiëen-styreen) is toegevoegd. Dit bitumenmengsel wordt aangebracht op en onder een drager (inlage) van polyestermat of in een polyester/glas combinatie in de fabriek. SBS dakbanen (rollen) die als toplaag worden toegepast in ongeballaste dakbedekkingsystemen zijn, aan de bovenzijde altijd voorzien van een afwerklaag (leislag) vanwege de UV gevoeligheid. SBS is zeer flexibel waardoor het zeer geschikt is voor gebouwonderdelen, met veel beweging (dilataties).

 

Waarom kiezen voor Teamdakservice

 

 


Vertrouwde aannemer uit uw streek  voor algemene dakwerken, dakisolatie en hanggoten  in aluminium. Bent u op zoek naar service en klantvriendelijkheid, vakmanschap en kwaliteit, vakkundig advies samengevat in een duidelijke prijsofferte ? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Sitemap

- Homepage
- Welkom
- Platte daken
- Hellende daken
- Isoleren van daken
- Aluminium hanggoten
- Afwerking
- Foto's
- Contacteer ons

Onze troeven

- Gratis prijsofferte
- Meewerkende patron
- Correcte afspraken
- Prima prijs-kwaliteit
- Uitgebreid kennis in dakwerken
- Duurzaam en kwalitatief werk
- Advies op maat
- Jarenlange ervaring

Gegevens

Team Dakservice bvba
Doornpark 68
9120 Beveren waas
GSM 0494 72 43 63
info@teamdakservice.be
BTW BE 0564 871 580