• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Welkom

27 jaar geleden richtte Theo David te Kruibeke Dakservice op, na eerst jaren ervaring te hebben opgedaan in platte & hellende daken als meestergast. Zo bouwde hij door de jaren heen een zaak uit met goede naam in de regio rond Kruibeke. Jaren later vanaf 2005 zou ook zoon Nick David de knepen van het vak leren door samen te werken met vader Theo.  Intussen is ook Nick zelfstandig dakwerker te Beveren. dit alles heeft Team Dakservice als resultaat!


Dakservice te Kruibeke en Team Dakservice te Beveren staan vooral garant voor een persoonlijke maar betrouwbare aanpak, aangezien Theo en Nick zelf mee werken op het dak en op deze manier garant staan voor  een goede verloop tijdens de werken.  Onze visie is dan ook om niet te grootste te willen zijn maar persoonlijk contact met de klanten te laten prefereren!
 
Denkt u aan de renovatie van uw dak aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

 

Waarom kiezen voor Teamdakservice

 

 


Vertrouwde aannemer uit uw streek  voor algemene dakwerken, dakisolatie en hanggoten  in aluminium. Bent u op zoek naar service en klantvriendelijkheid, vakmanschap en kwaliteit, vakkundig advies samengevat in een duidelijke prijsofferte ? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Sitemap

- Homepage
- Welkom
- Platte daken
- Hellende daken
- Isoleren van daken
- Aluminium hanggoten
- Afwerking
- Foto's
- Contacteer ons

Onze troeven

- Gratis prijsofferte
- Meewerkende patron
- Correcte afspraken
- Prima prijs-kwaliteit
- Uitgebreid kennis in dakwerken
- Duurzaam en kwalitatief werk
- Advies op maat
- Jarenlange ervaring

Gegevens

Team Dakservice bvba
Doornpark 68
9120 Beveren waas
GSM 0494 72 43 63
info@teamdakservice.be
BTW BE 0564 871 580